Come diventare un vero Frytologist

Iedereen weet hoe te bakken, toch? Nee, niet echt. Het friesen van de chips is een kunst. True Frytologists zijn meesters in hun ambacht en hun gasten serveren perfecte frietjes. Altijd! Wij helpen u graag.

Natuurlijk maakt elke chef-kok gepassioneerd in zijn werk altijd de beste grondstoffen, vlees en vis van hoge kwaliteit, die verantwoordelijk en goed gekookt worden. Gebruik knapperige en verse groenten en salades, bereid en gepresenteerd met smaak. Voeg pasta, rijst, quinoa, aardappelen of frietjes toe ... even belangrijk. We noemen ze "contouren" onjuist.

De frietjes allereerst
Serveer een smakelijk gerecht dat friet bevat. Wat is het eerste waar je gasten naar op zoek zijn? Precies! Een bord van hete, knappe, knappe frietjes. Als de gefrituurde aardappelen niet op de hoogte zijn, is het zeer waarschijnlijk dat uw gasten de rest van de maaltijd met minder enthousiasme zullen genieten. Kortom, de friet moet perfect zijn. In feite verdienen ze een grotere rol dan andere gerechtskomponenten. Niet alleen omdat mensen van je houden, maar ook omdat ze je bedrijf verbeteren door het winstgevend te maken.

We zullen er weer over praten, maar laten we beginnen met perfecte frietjes.

Onze inzet
Wij doen alles wat we kunnen om een ​​perfecte gebakken chips te krijgen. Het begint met aardappelzaad, naar verzameling, opslag, verwerking en testfase, tot levering aan de klant. Wij bieden praktische tips en suggesties om u te helpen uw klanten perfecte frietjes te geven, omdat perfectie het doel is.

Uw rol
Zoals gezegd, garanderen wij perfecte frietjes, in vorm en smaak voor u en uw klanten. Wij helpen u graag met suggesties zoals "creëer je eigen topping" (met cheddar kaas en jalapenos, bijvoorbeeld), "serveer je frietjes op een innovatieve manier" (zoals in potten van conserven) of "Rust je chips een pittige smaak" ( bijvoorbeeld met Thaise kruiden en specerijen).

Maar de belangrijkste ring van de ketting is jij. Maar koks. U bent de kunstenaar van Frying! Het eindresultaat is in uw handen. Maak uw gerechten uniek met een persoonlijke touch. Het is aan jou! Welkom Children of Artists 'World of Frying. Word cover van de "beweging"!

Compila il modulo e riceverai un campione gratuito Compila il modulo e riceverai un campione gratuito .